fbpx
Свържете се с нас:

Прочете повече за Е3 АФА

В нашия блог може да научите за ползите на Е3 АФА с много събрана информация, както от хора, които са ползвали продукта, така и статии в медиите по темата за синьо-зелените водорасли и действието им върху здравето на хората.

Възстановяване след инсулт

Днес ще ви разкажем една от нашите най- вдъхновяващи истории.

През 2011-та момиче на 29 години получава тежък исхемичен инсулт. Запушени са два големи кръвоносни съда – лява предна и средна мозъчни артерии. Унищожена е нервната тъкан на почти цялата лява половина на мозъка. Изследванията показват, че вероятна причина за случилото се е патологичен отвор в  междупредсърдната  преграда на сърцето/ форамен овале/.  Този отвор нормално съществува през ембрионалното развитие на хората, но след раждането, трябва да се  затвори.  При това момиче той остава отворен и става причина за инсулта. Последва парализа на дясната половина на тялото, нарушения в говора и в познавателните способности на мозъка.  Прогнозата на лекуващите я лекари е крайно песимистична, както по отношение на възстановяването й, така и по отношение на живота й. Причина за това са не само тежките поражения на мозъка, а и риска от нов инсулт, заради обездвижването на тялото от парализата.  Седем месеца по-късно, поради липса на ефект от провежданото лечение, майката на момичето започва  да търси алтернативни решения. Така се стига до прием на Е3 АФА.  Два месеца след това, ехокардиографията показва, че отвора в сърцето й се е затворил от само себе си. Избегната е сърдечната операция, а рискът да се развие нов инсулт е сведен до минимум. Е3 АФА спомагат постепенно да се възстановяват движенията в засегнатата половина на тялото, възстановява се и говорът и другите функции на мозъка. За това развитие на състоянието й роля изиграва и нейната забележителна упоритост и постоянство по отношение на рехабилитацията.  Днес тази млада жена работи, омъжена е и е майка на 3- годишен син. И ако я срещнете по улицата никога не бихте заподозрели през какво е преминала.  А ние от Дива Енерджи сме изключително  щастливи,че сме част от тази история и със знанията и опита си помогнахме тя да се развие по най-добрия начин.

Начините за възстановяване след инсулт са два:

  1. Регенерация на загиналите мозъчни клетки чрез  т. н. зрели стволовите клетки, тоест изграждане на нова мозъчна тъкан на мястото на загиналите неврони. Това е най-пълноценният начин за възстановяване след инсулт, но в медицината все още не се прилага. Причината е, че не съществува медикамент, който да активира стволовите клетки.  Чрез  АФА водораслите това може да се постигне много лесно, просто като се включат към храненето  на пострадалия. В медицинските среди обаче не се знае за това уникално тяхно въздействие и затова не се използва от лекарите. Все още знанията са на ниво наука.  Но ако вие сте запознати с действията на водораслите, можете съвсем спокойно да ги използвате. Това ще донесе само ползи, ако се прави както трябва. Няма значение, че то все още не е навлязло в медицинската практика. Нещата, с които трябва да се съобразите, са описани в книгата „ Дами и Господа, представям ви АФА“.

Как Е3 АФА може да спомогне да се регенерира мозъчната тъкан /  и не само нея, а и всяка високоспециализирана тъкан в организма/? Доказано е в лабораторни условия, че приемът на Е3 АФА води до отделянето на стволови клетки от костния мозък към кръвообръщението. Броят на стволови клетки в кръвта нараства с няколко милиона. Чрез кръвния ток тези стволови клетки се придвижват до мястото на инсулта. За да се осъществи този процес способстват субстанции, които се отделят от мъртвите неврони и привличат стволовите клетки в мястото на поражението. Там за няколко седмици стволовите клетки се превръщат в неврони . Виждала съм този процес да се осъществява за 2 седмици! Има обаче едно много важно условие : приемът на АФА – водораслите трябва да започне веднага, тоест още първите дни след инсулта. Колкото по-рано, по-добре! В противен случай, ако в периферната кръв няма голям брой стволови клетки, на мястото на мъртвите неврони се „настаняват“ клетки на съединителната тъкан и се образува т. н. невроглия.  Тя запълва мястото, но не може да изпълнява функциите на мозъчните клетки. Регенерацията е непълноценна.

  1. Възстановяване след инсулт чрез стимулиране на невропластичността на мозъка. Невропластичност означава, че здравата част на мозъка може да компенсира загубата на мозъчни функции от засегнатата част. За тази цел е необходима много сериозна и достатъчно продължителна рехабилитация, а след това и поддръжка.

Е3 АФА стимулира този процес по ненадминат начин! Именно по този път се възстанови младото момиче, за което ви разказахме.  Тъй като при нея водораслите бяха включени 7 месеца след развитието на инсулта,в  мястото на поразената мозъчна тъкан се беше развила съединителна тъкан.  Това е пречка на мястото да попаднат стволови клетки. Затова нейното възстановяване беше постигнато чрез стимулиране на здравата й мозъчна половина.  По този начин могат да се възстановят онези хора преживели инсулт, които са пропуснали момента да включат Е3 АФА още първите дни след  развитието му. Рехабилитацията + Е3 АФА могат да постигнат чудеса, дори и при случаи, обявени за безнадеждни.  Не трябва да се пропуска и факта, че водораслите са най-добрата профилактика срещу инсулт, спомагайки да се регулира кръвното налягане, обмяната на холестерола и триглицеридите, способствайки изграждането на нови кръвоносни  съдове, предоставяйки на нервните клетки ценни хранителни вещества и т. н.

Възползвайте се от невероятните възможности, които Е3 АФА ви дава!

Д-р Диана Стоянова

 

 Поръчай сега

„“

Преди 8 години млада жена получава отоци по тялото и болки в ставите. При изследванията – кръв, урина, ехография, бъбречна биопсия, антитела, се установява, че се касае за хроничен автоимунен гломерулонефрит. Това е прогресивно заболяване, при което имунната система постепенно унищожава бъбреците и в рамките на няколко години може да се стигне до тяхната загуба. Назначено е лечение с кортикостероид и цитостатик. Тази жена провежда 9 месечен курс на това лечение, но то дава своите сериозни отрицателни странични ефекти – повишено кръвно налягане с главоболие, силни болки в костите, увреждане на черния дроб с повишение на чернодробните ензими, болки в очите, опадване на косата. По тези причини пациентката решава да прекрати лечението и да търси алтернативни решения на проблема. Така проучванията й я водят до водораслите Е3 АФА и здравословното хранене. Една година след поставянето на диагнозата й, тя започва приема на Е3 АФА и редуцира приема на месо и млечни продукти в храненето си.

В края на 2018 година резултатите са следните:

  1. Ехографски бъбреците са с нормални размери и структура;
  2. Лабораторните изследвания на кръвта показват, че стойностите на уреята, креатинина, общия белтък и албумина са в норми;
  3. Отоците, болките в костите и ставите, високото кръвно налягане ги няма;
  4. В урината все още има отклонения, но те не са значителни, доближават се до горната граница на нормите и не се отразяват на качеството й на живот;
  5. А най-хубавото е, че преди 3 години тази млада жена реши да си има дете, забременя и бременността й премина абсолютно спокойно, без никакви отклонения от нормите. По време на бременността й всички показатели, включително и тези на урината бяха в  нормални стойности. Резултатът – прекрасно момиченце! Тук искаме да отбележим, че жени с такова заболяване първо имат противопоказания за бременност, поради приема на медикаменти, които могат да увредят плода,  второ – самото заболяване много често води до усложнения на бременността, които в този случай бяха избегнати.

Единственото, което правеше тази жена през тези близо 8 години беше редовния прием на Е3 АФА и здравословно хранене.

Какво е обяснението за това развитие на нещата:

  1. Е3 АФА пречиства организма от токсини, в това число и бъбреците и така те спират да бъдат дразнител за имунната система и тя спира да ги атакува;
  2. Е3 АФА мощно подпомага имунната система да работи оптимално, което намалява многократно риска от бъбречни инфекции;
  3. Много важно – Е3 АФА активира стволовите клетки, а те единствено могат да възстановят бъбречния паренхим. Доказателство за това са последните ехографски данни, които показват, че нейните бъбреци имат нормална структура , за разлика от ехографията през 2011 година, когато са били установени увреждания на паренхима и намалени размери на бъбреците.

В този случай все още има какво да се желае. Отделянето на белтък и еритроцити в урината периодично се появява, но въпреки това резултатите са удивителни. Бъбреците са запазени, работят много добре, избегнати са отрицателните странични ефекти на кортикостероидите и цитостатика, сбъднато е желанието на жената да стане майка и е постигнато качество на живот, което те прави пълноценен човек.

„“

Преди повече от 10 години започнах приема на водораслите. Всяка сутрин приемам по 1 капсула и съм заредена с енергия, чувствам се в тонус и работоспособна. Работя под стрес, но въпреки психическата натовареност, с тях се чувствам добре. При първите симптоми на настинка приемам 2 капсули сутрин и в рамките на ден, два, всичко е отминало. Водораслите имат изключителен ефект при зарастване на рани, възстановяване след операции и възпаления. Споделям това твърдение от личен опит и от случаи с мои близки и приятели. Препоръчала съм водораслите многократно и всички, които са ги пробвали, продължават и до днес.

И.С.

„“

Преди повече от 5 години ми откриха тумор на дебелото черво. Оперираха ме. Прекарах и няколко курса химиотерапия. От тогава приемам водораслите със съвсем малки прекъсвания. Д-р Стоянова ми обясни, че те ще пречистят организма ми от токсини и ще помогнат на имунната ми система да работи много по-добре, за да се предотврати рецидив на заболяването. Контролните изследвания наскоро потвърдиха, че съм здрава. Освен това имам голяма енергия и издръжливост. Тези водорасли са направо едно чудо за мен!

П. И.

„“

На 65 години съм. Откриха ми киста на панкреаса. Предстоеше наблюдение и при нарастване на кистата – операция, която никак не е лека. Мой приятел ми предложи да пробвам с водораслите. Те бяха помогнали много на цялото му семейство за различни здравословни проблеми.

След два месеца прием на Е3 АФА, на ехограф се установи, че кистата я няма. Реших за всеки случай да проверя този резултат и на Ядрено Магнитен Резонанс след месец. Резултата се потвърди. Панкреасът ми си беше възстановил структурата, но освен това беше изчезнала и една киста на бъбрека ми, която стоеше там от няколко години. В допълнение – чувствам се много енергичен и в добра кондиция. 

В.Б.

„“

Казвам се В. Д. и съм с диагноза лупус кожна форма. Преди да започна да приемам водораслите антителата ANA, AMA бяха положителни, с отклонение от нормата. Дори докторката, която ме наблюдава ми предложи да направят биопсия на бъбреците, защото имаше съмнения за развитие на заболяването в бъбречна форма. Аз отказах и реших да търся други начини за възстановяване. Така съвсем случайно срещнах Диана, която ми разказа за водораслите AFA. Започнах да приемам водораслите през 2017 г. След 6 месечно редовно приемане си направих изследвания на антителата ANA и AGMA. За моя изненада бяха отрицателни. Наблюдавах също, че имунната ми система се справяше доста по-добре когато съм настинала или с вирус. Преминавах много по-леко през тези периоди.

След като се успокоих, че всичко е наред спрях да приемам Е3 АФА и след известно време пак си направих изследвания. Антителата бяха отново положителни, с леки отклонения над нормите. Явно водораслите са един вид защита на организма, чрез която той се справя много по-добре с нещата, които ни вредят и когато се лишиш от тази защита могат да се върнат старите оплаквания.

 Сега пак реших да ги приемам, като този път няма да прекъсвам ☺, защото видях какви са положителните ефекти върху организма ми.

„“

Употребявам  Е3 АФА от края на 2015-та, ежедневно и непрекъснато с изключение може би на 2-3 месеца почивка в годината.

Установих  като резултат от ползването на водораслите, че ме зареждат с положителна енергия и позитивизъм. Това промени живота ми, защото ми се случват положителни промени, излъчвам положителна енергия, с която зареждам хората около мен – семейство, приятели, колеги. От това, получавам и аз положителна енергия.

Смея се от сърце, радвам се, възприемам се такава каквато съм, без прекалена критичност.   Приемам нещата около мен спокойно, балансирано и много добронамерено. Имам мотивация за успехи и реализирам успехи. Всичко това се дължи на приема на Е3 АФА. Смятам, че мислите и съзнанието ми са вече други. Животът ми се усмихва! Чувствам се прекрасно и за нищо на света нямам намерение да прекъсвам употребата на АФА.

 Още един ефект, установен при мен от приема на Е3 АФА. Това е засилване на имунитета. Защо смятам така? От 8 години работя в Русе и пътувам с междуградски автобуси, пълни с хора, един ти кашля в лицето, друг във врата, а автобусите нямат отваряеми прозорци и си поемаш 1:1 всички вируси. Зимните сезони, грип не ме прескачаше. От три години обаче, откакто приемам Е3 АФА, не знам какво е неразположение, какво е висока температура и т.н.

Благодарна съм на д-р Стоянова за това, че ме информира за невероятните възможности на АФА и от сърце й желая да е здрава и да популяризира ползите от това чудо – водораслите от езерото Кламат.

С големи благодарности,
Таня Йорданова, Разград

„“

За пръв път чух за зелените водарасли преди 10 години. Дъщеря ми беше на 5-6 години. Докато ходеше на ясла, боледуваше често и всеки път я “лекуваха” с антибиотик. Стигнахме до там, че детската лекарка се чудеше какво да изпише. Имунната система се беше сринала. Когато разбрах за зелените водорасли, не се поколебах да пробвам, защото те не са лекарство, а храна. Когато се разболееше, веднага ги включвахме и нещата се подобряваха до 2-3 дни . Давала съм от капсулите и профилактично за около 3 седмици и след месец -два пак. Така имунитетът ѝ се засили и по-рядко боледуваше, а когато се случеше да я “нападне” някой вирус, се преборваше по-лесно. Така се научихме да употребяваме само лекарства за температура и сиропи за кашлица. Антибиотик е пила 1-2 пъти и то когато е била при баба си ваканцията, защото възрастните хора свързват появата на температура с голям проблем, който се лекува само с антибиотик. Сега тя е на 19 години и продължава да взема водорасли както и ние. Другото, което ме впечатли, беше, че дъщеря ми по време на детството беше много енергична и любознателна. Научих, че тези водорасли помагат и на функциите на мозъка и дават много енергия и тонус.

Д. Митева

„“

Преди повече от 12 години, 6 месеца ме лекуваха с антибиотици по повод на пневмония и нямаше никакво подобрение. Тогава се запознах с д-р Стоянова на която никога няма да мога да се отблагодаря. Тя ми предложи да започна да пия синьо-зелени водорасли. Реших да спра всички лекарства и започнах в началото с 2 капсули. Всеки ден увеличавах дозата и стигнах до 8-10 капсули на ден. Не ми е минавало през ума, че може да ми помогнат, след като всички лекарства, които изпих, не ми помогнаха. Не можех да се храня и ги пиех по-скоро като храна. Постепенно започнаха да намаляват хриповете и да се връщат силите ми. Започнах работа с много тежки нощни смени и не спирах да ги пия като храна, която ми дава енергия. Синът ми беше на 7 години и той постоянно боледуваше и пиеше антибиотици. От повече от 10 години, благодарение на д-р Стоянова и водораслите, не е пил антибиотик. Мой приятел с диабет тип 2 беше свидетел на всичко. Започна да ги пие и сега дори не е на диета. И на много други мои близки е помогнала. Затова искам да кажа голямо БЛАГОДАРЯ.

Даниела Сергиева

„“

Здравейте! Майка съм на дете с трайни увреждания и през годините то биваше лекувано по какви ли не методи, с какви ли не илачи. Върху дъщеря ми бе прилагана лазерна терапия, приемаше медикаменти първо за стимулиране на мозъка, а след време за успокоение на същия…

Когато се роди през `96-та година, детето ми не можа да изплаче веднага, защото пъпната му връв беше увита около врата и паралелно с това се беше нагълтало с околоплодни води.
Точно в този сюблимен момент, когато хората поемат първия си дъх, мозъкът на дъщеря ми остава без кислород за няколко секунди и това се оказва проблем вече 16 години ..
Преди 4 години обаче, една приятелка ми каза за АФА, които са изцяло природен продукт, хранителна добавка,спомагаща за стимулирането на нервната система. Водораслото се извлича от езерото Кламат и разполага с мощни антиоксиданти.
Пиша всичко това, за да ви споделя,че откакто давам на дъщеря ми от синьо-зеленото водорасло, спряхме всякакви други видове терапии и трябва да ви кажа, че за 4 години постигнахме невероятни успехи. Без да преувеличавам, преди на детето му беше почти непосилно да изгради изречение от две думи, а сега вече съставя такова в размер на четири-пет думи. Концентрацията ѝ се повиши значително и най-близките около нея забелязваме наличието вече на мисъл,която се отнася до конкретна ситуация, което прави дъщеря ми адекватна .
Благодарна съм, че открихме водораслите от езерото Кламат. Със сигурност ще продължа да ги взимам за дъщеря ми. Препоръчвам ви го и на вас, защото тази добавка е едно истинско богатство на протеини, аминокиселини ,витамини и за мен тя е най-добрата хранителна добавка както за болни хора, така и за напълно здрави .. Аз видях резултата, вижте го и вие …

Една майка.

„“

Всичко започна преди година и половина с изтръпване на лявата ръка сутрин. След това и левия крак. И докато излезе разрешението за ЯМР (около две седмици), видях, че синът ми (той е на 24 години) изкривява и погледа. Започна да вижда двойно, да му се сгъват коленете като ходи, да влачи краката.

Това беше началото.
Последва стресиращата за нас диагноза – Множествена склероза. Хоспитализиране, лечение с кортикостероиди за една седмица и изписване с домашно лечение – с кортикостероиди. Очите му се възстановиха напълно, но усещането за слабост и безсилие, за съжаление остана. Като свърши курса на лечение, остана да пием само витамини и Ентеросан МС. Т.е. да се оправяме, както можем.
За водораслите разбрах от едно списание. Започнах да събирам информация от интернет. Споделих и с колегите си. Светът е малък – мой колега знаеше за водораслите и ме насочи към доктор Стоянова. Прочетох в сайта всичко, каквото беше написала и веднага ѝ се обадих. Доверих ѝ се и имаше защо.
Купих водораслите и синът ми започна да ги пие. След една седмица каза, че се чувства по-добре. След още една и аз започнах да забелязвам положителните промени. Върна се енергията на младия човек, стана по-жизнен, не му се подгъваха коленете. Продължи да ходи на работа и на лекции вече без проблем.
Преди около месец го поканиха от болницата, в която е диспансеризиран, да се включи в безплатна експериментална програма за изследвания и лечение. Направиха всички нужни изследвания, включително и ЯМР и … се оказа, че синът ми НЕ ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ПРОГРАМАТА, т.е. НЯМА ПОКАЗАТЕЛИТЕ НА БОЛЕСТТА В МОМЕНТА.
Щастлива, обадих се на д-р Стоянова да ѝ благодаря. Тя ми зададе още много въпроси, от които единият беше дали е пил и други лекарства. Не, не е пил друго, освен нужната комбинация от витамини, минерали и Ентеросан МС.
Синът ми продължава да пие водораслите и се чувства много добре.

БЛАГОДАРИМ ВИ!!!

„“

Здравейте,

Искам да споделя моите лични впечатления от уникалния природен продукт от Езерото Кламат, на който попаднах съвсем случайно.
На всички ни животът е напрегнат и свързан с бързане, справяне с много проблеми и слава Богу, и с много работа. Аз съм педиатър и като повечето ми колеги работя на две места. Първото нещо, което ми направи впечатление беше, че с лекота започнах да си изпълнявам ежедневните служебни ангажименти, без да се чувствам прекалено изморена, за да продължа вечерта вкъщи с обичайните за една жена задължения. Всичко останало се зареди във времето. Имайки предвид, че съм в непрестанен контакт с болни деца и до този момент не бях пропускала месец без да се наложи да се лекувам с антибиотик, след като включих водораслото към менюто си с изненада открих, че минават месеци, а на мен не ми се налага да прибягвам до антибиотично лечение. Открих, че не ми се налага да прибягвам и до противо- алергични медикаменти, които често се налагаше да приемам в ежедневието си. Главоболието, което ме съпътстваше често, също позабрави за мен – неволно се сещах, че за определени неща просто не се налага да влизам в аптека. Само месец след като се бях убедила в благотворния ефект на кламатското водорасло върху моя организъм аз горещо го препоръчах на родителите на малките си пациенти и на мои приятели преживели различни и бих казала доста тежки заболявания. И какво наблюдавах: децата, с които като по закон се виждахме почти всяка събота или неделя поради фебрилитети и кашлици, просто се забравихме.А мои познати след прекаран инсулт и високи стойности на кр.захар, холестерол, триглицериди след двумесечен прием на 2 капсули дневно от кламатското водорасло имаха изследвания с нормални стойности на биохимични показатели, включително се коригираше и анемичния синдром, характерен за тежкото боледуване. Разбира се приемът на водорасло не изключва обичайните конвенционални медикаменти, назначени от лекуващия лекар. Просто със сигурност се постига желаният ефект от лечението.
Позитивизмът, който създава водораслото в нашето мислене благодарение на уникалния си състав и свойства, играе не малка роля върху физическото и психическото ни здраве. А това в днешно време е лукс, особено когато се постига с помощта на натурален природен продукт.
Ще споделя само още нещо. Синът ми, вследствие на психически стрес и преумора, получи алопеция ареата.Това е поява на участъци без окосмяване по скалпа и лицето. Проведохме двумесечно лечение със скъпи локални и системни препарати- абсолютно без ефект на подобрение.Тогава го убедих да започне да приема по 2 капсули дневно. След месец и нещо по гладката кожа на засегнатите участъци по лицето и главата се появиха първите косъмчета- първо чисто бели по лицето и нежни и тънки по главата. Сега е възстановен напълно.
Мисля, че ако на мен някой ми разкаже тези неща, просто няма да повярвам, защото ще реша че панацея не съществува. Затова ще кажа нещо, в което съм била убедена винаги- в природата има много дарове за нас, само трябва да сме отворени към нея, за да ги видим и да се възползваме от тях.Има много научни проучвания конкретно за водораслото от езерото Кламат. Аз просто исках да споделя своите човешки впечатления от неговия ефект върху мен и мои пациенти и приятели.

С уважение и пожелания за успехи: д-р Митрева

„“

Майка ми е на 61год. През 2006г. тя получи контузия с травма на главата с диагноза субарахноидална хеморагия. Имаше кръвоизлив на мозъка. След травмата не знаеше кои сме, не ни познаваше и беше много агресивна. Беше настанена в Пирогов, където прекара 10 дни. Лекарите не даваха надежда, че тя ще се възстанови. След изписването ѝ оттам трябваше да пие 10 дни неотропил. Въпреки това, положението ѝ не се подобри. Ние, разбира се, много се тревожехме за здравето ѝ и споделяхме с наши познати. Една от тях ни препоръча зеленото водорасло афа. Майка ми веднага започна да го пие и до третия месец след приемането му вече имаше положителен ефект. Тя напълно се възстанови и продължава и понастоящем да приема само водораслите афа, без никакви други лекарства. Друг проблем, който моята майка имаше, бяха белези по тялото ѝ, останали ѝ от алергия. След като тя започна да приема водораслите афа тези белези също изчезнаха.След третия месец от приемането на водораслите афа от моята майка аз бях спокойна за нея и започнах да я оставям да ми гледа децата. След приемането на водораслите афа тя кипи от енергия. Аз също пия тези водорасли, но по-рядко. Имах кризи с хемороиди и от известно време установих, че вече нямам такива проблеми. Аз също не съм пила други лекарства, освен тези водорасли. От афа съм много доволна, защото чувствам и невероятна енергия.

Д. К.

„“

Здравейте,

Искам да споделя личния си опит от употребата на водорасли АФА. Преди една година и половина дъщеря ми получи тежък исхемичен инсулт. Лекарите не бяха оптимисти за нейното добро възстановяване. Приемаше медикаментите, които ѝ бяха изписани, но подобрението беше много бавно. Направихме много изследвания, с цел установяване на причината на инсулта, тъй като е млада, на 30 години. Установен беше междупредсърден дефект, малък отвор на преградата между предсърдията. Тъй като положението ѝ беше тежко, решихме да започнем с водорасли АФА. Постепенно възстановяването ставаше все по-добро, разбира се, правеше и много рехабилитация. За голяма изненада при последващо изследване на ехограф, диагнозата за предсърден отвор се отхвърли, казаха ни, че има малка аневризма и операция не се налага. Лекарите нямаха обяснение за случващато се. Пие водораслите вече една година и сега е много по-добре. От скоро започна и работа. Убедена съм, че синьо зелените водорасли АФА ѝ помогнаха много.

Д. Л.

„“

Здравейте. Казвам се С. К. от Димитровград. Искам да Ви разкажа за ползата от приема на водораслите. Прилагам ги върху детето ми, което сега е на 9 години и половина. Започнах да му ги давам, когато беше на 5 години и половина. Тогава се сблъсках с ужасната диагноза, която му беше поставена – едроклетъчен анапластичен Т лимфом. В този момент разбрах за водораслите и те бяха като слънчев лъч, като сламка за удавника за мен и аз им се доверих напълно. Започнах да ги давам на детето по дадена схема още преди първата химиотерапия. Ефектът беше невероятен както за мен, така и за лекарите, които го лекуваха, защото на детето не му се повръщаше и най – важното, което е – на него не му паднаха кръвните показатели много под минимума. Уверявам Ви, че за целия период на лечение (6 курса химиотерапия за 6 месеца като всеки курс беше по 5 дена) ние нямахме проблеми с ниските показатели на левкоцитите и на хемоглобина, тоест не се наложи нито веднъж да ни преливат кръв, което се прави при много нисък хемоглобин, нито се наложи да ни бият инжекции за увеличаване на левкоцитите. И най – важното – не са ни отлагали курсовете химиотерапия. Чувах от майките на деца с много ниски левкоцити, че не могат навреме да провеждат курсовете на лечение, докато не се увеличат до нормата – 3.5 левкоцитите. И така, благодарение на водораслите ние изкарахме що-годе поносима химиотерапия. След това продължихме приема на водораслите в по-ниска доза. Днес, вече 4 години ние все още ги пием и не смятам да ги спираме поради една много важна причина – когато детето е болно, водораслите ми спестяват почти винаги приема на антибиотици. Просто увеличавам или утроявам дозата на водораслите и…..след няколко дена болестта си е заминала. Това е при всички видове грип, настинки и т. н. За последните 4 години сме пили веднъж антибиотик при гнойна ангина. Моят съвет към всички, които четат това, е да пробват и сами да се уверят в многобройните ползи от приема на водораслите. И най – вече да бъдат сигурни, че те могат само да помогнат, защото няма да навредят в никакъв случай!

С. К.

„“

Пия водораслите АФА от близо 5 години и това само по себе си би трябвало да предполага какво е мнението ми за продукта и дали му имам доверие. На 18 годишна възраст претърпях автомобилна катастрофа и получих шийна травма (4-5 прешлен), в следствие на което се обездвижих напълно от врата надолу. Възстановяването от такъв тип травми се оказа, че е бавно и зависещо от много фактори – степен на увреда, положен труд, упоритост, търпение и много други. Въпреки че прогнозите за моето състояние бяха далеч от оптимистичното, днес, 6 години след тарвмата, вървя с канадки (патерици), макар да ползвам и инвалидна количка, раздвижих до голяма степен и ръцете си. Започнах да пия водоралите АФА около година след инцидента. Периодът съвпадна с началото на по-активното ми възстановяване. Имунната ми система определено се засили и спрях да се разболявам от грипове, настинки – все неща, които хем спъват възстановителния процес, хем се изкарват по-тежко, когато си в подобно състояние. Едва ли има изследване, което да даде категорични и неоспорими доказателства, че АФА стои в основата на моето възстановяване и въпреки това, аз считам, че съвпадането на периода на прием и началото на по-видимото ми възстановяване не е случайно. Споделям с всички мои познати с травми на гръбначния мозък моя опит, а на здравите си познати – препоръчвам АФА с цел засилване на имунната система.

Д.А.

„“

Искам да споделя ефекта от приема на зелени водорасли. Пия ги от осем години и мога да се похваля с по-добро общо състояние – повишен имунитет, устойчивост на вируси, приток на енергия. Причините, за да започна да вземам водораслите, бяха доста – отпадналост, умора, нервен стомах, нарушен сън. Водораслите в съчетание с други мерки – движение, промяна на мисловните модели и други ме накараха да забравя за проблемите със стомаха, съня и постоянната умора. Сега почти не боледувам и се чувставам уверена в здравето си.

И. Златева

„“

Здравейте!

Приемам синьо-зелено водорасло афа от 5 години. Чувствам се много добре. Имах високо кръвно налягане, висок холестерол 7,1 единици. Изпадах в депресивни състояния. След шестмесечен прием усетих промяна. Кръвното ми спадна на 120/80, холестерола ми на 5,5 единици, а депресията съвсем изчезна. През всичките тези години не съм боледувала от грип. Имам пародонтоза, на която успях да стопирам развитието с водораслите. В момента съм в менопауза. Нямам горещи вълни, сърцебиене и скованост в ставите. Препоръчвам го на всички.

София 04.09.12

„“

Здравейте,
Започнах да ползвам водораслите преди около 3 години, когато малкият ми син беше пред бронхопневмония, тогава беше на 7 месеца. Моя приятелка ми каза за д-р Стоянова и се обадих. Както при този случай, така и когато големият ми син се разболя от коклюш, не съм ползвала други медикаменти, случи се така защото ми беше писнало от капки за нос, сиропи за кашлица и т.н. и общо взето бях вдигнала ръце и се доверих. Ползвам водоралсите при всякакви симптоми, независимо за какво заболяване става въпрос и не купувам нищо дргуо от аптеките вече. Знам, че когато има грип, първите няколко дни може да се засили кашлица или хрема, но това е явно от самия процес на лечение. В моето семейство имаме много богата история относно приемането на водораслите на д-р Стоянова, майка ми ги приема от 2 години, сега лекарствата, които приемаше за високо кръвно и болно сърце ги спря на първата година от приема. Близка роднина при шизофрения ги приема вече година и 10 месеца, от няколко месеца вече се шегува, излиза навън, има намерение да си намери работа и т.н. Мога да напиша много, защото мои познати също приемат водораслите при различни заболявания. Искам да благодаря на д-р Стоянова, че е провела толкова сериозно проучване за този продукт и е поднесла информацията за него на достъпен език, така че от нея да могат да се възползват повече хора, включително и аз.

Мариана, София

„“

Преди седем години четиригодишната ми дъщеря се разболя тежко от плевропневмония, като според лекарите инфекцията се е получила от неправилно предписан антибиотик, с който лекувахме ангина. Но всяко зло за добро, защото в болницата разбрах за съществуването на водораслите от езерото Кламат. Благодарение на това, че веднага започнах да ѝ давам от тях, детето се възстанови учудващо бързо както от пневмонията, така и от операцията от киста на белия дроб, която откриха междувременно. Оттогава не е спирала да пие водорасли, почти не боледува, а ако има някакво неразположение, то минава бързо и без лекарства. Тази година за пореден път Кламата ни спаси. Дъщеря ми падна лошо и счупи предните два зъба, вече постоянни. Единият дори избит толкова жестоко, че зъболекарят не даваше надежда да го запази. Вече трети месец зъбчето си е в устата, живо, без промяна в цвета и без болка. Освен на детето, водораслите помогнаха на баща ми за много от здравословните му проблеми. За шест месеца смъкна тумор маркерите от 59 на 6,9. От години загубеното му обоняние се възвърна, вече не вдига кръвно, а беше хипертоник. Много мои колеги, на които препоръчах да пият водорасли излекуваха синузит, болки в коляното, хъркане, хормонални проблеми, гинекологични проблеми и мн. др. Всичко това е ставало пред очите ми и съм убедена, че водораслите помагат. Аз им се доверих, силно вярвам в лечебната им сила и дома ми вече седем години не остава без водорасли.

Л. К.

„“

Здравейте,

От години страдам от полиартрит, особено обострен в дясното рамо. Лекарствата, които ми изписаха, намаляваха донякъде болката в ставата, но и най-малкото застудяване или промяна във влажността бяха достатъчни, за да върнат почти непоносимата болка в ставата. Познавам д-р Стоянова от години и ѝ споделих за проблема си най-вече с идеята да ми препоръча специалист, който да ми помогне. Признавам си, когато тя ми предложи да опитам с АФА, погледнах доста скептично на това. Започнах да пия по 1 капсула дневно в продължение на три месеца. Каква беше изненадата ми, когато забелязах, че почти не се сещам за рамото, не за друго – болката постепенно бе изчезнала. Резките метеорологични промени сякаш вече не ме касаеха, а и имунитетът ми явно нарасна. За първа зима не боледувах, а и видимо имах и имам много повече енергия. Забелязах също, че хипертонията, за която от години пия по два пъти на ден медикаменти, е сякаш обуздана дотолкова, че кръвното ми налягане е нормално. Сякаш приемът на водораслите АФА изземат функциите на медикамент. Все пак, аз продължавам да приемам предписаните ми от личния лекар лекарства, но в много по-малка доза. Препоръчал съм АФА на много мои роднини, колеги и приятели, защото зная от собствен опит, че това водорасло действа и то на много нива.

С искрена благодарност към д-р Стоянова,
Даниел Динев, София

„“

Здравейте!

Искам да изкажа най-големи благодарности на Д-р Д. Стоянова за помощта и отзивчивостта, която оказа на моята малка дъщеря преди време. По време на игра детето ми падна с една маса и направи остър панкреатит и псевдокиста на панкреаса. След тичане по болници попаднахме в детската клиника в Пирогов. Кистата беше голяма, с диаметър 14 см, притискаше стомаха и дъщеря ми не можеше да се храни и повръщаше. Започна лечение, което трябваше да доведе до източване на кистата. Поставиха ѝ дренаж.Тогава се появи Д-р Стоянова и ми предложи да използвам водораслите. Идеята беше моята дъщеря да се възстанови бързо и без последваща операция. След известно време, при което използвахме водораслите в малко количество, защото детето ми беше на 3 г., чудото стана. На последвалите ехографски прегледи и скенер се оказа, че кистата я няма. От тогава до днес използвам водораслите, които засилиха имунната система на моето дете и тя боледува много малко, и не употребява антибиотици.

Благодаря,  Д-р Стоянова, че Ви има и направихте толкова много за моето момиченце, което днес е на 7 год. и е много здрава и жизнена!

 

С уважение: Искра Илиева