Свържете се с нас:

„“

in Истински истории 05/12/2018

Здравейте,

Искам да споделя моите лични впечатления от уникалния природен продукт от Езерото Кламат, на който попаднах съвсем случайно.
На всички ни животът е напрегнат и свързан с бързане, справяне с много проблеми и слава Богу, и с много работа. Аз съм педиатър и като повечето ми колеги работя на две места. Първото нещо, което ми направи впечатление беше, че с лекота започнах да си изпълнявам ежедневните служебни ангажименти, без да се чувствам прекалено изморена, за да продължа вечерта вкъщи с обичайните за една жена задължения. Всичко останало се зареди във времето. Имайки предвид, че съм в непрестанен контакт с болни деца и до този момент не бях пропускала месец без да се наложи да се лекувам с антибиотик, след като включих водораслото към менюто си с изненада открих, че минават месеци, а на мен не ми се налага да прибягвам до антибиотично лечение. Открих, че не ми се налага да прибягвам и до противо- алергични медикаменти, които често се налагаше да приемам в ежедневието си. Главоболието, което ме съпътстваше често, също позабрави за мен – неволно се сещах, че за определени неща просто не се налага да влизам в аптека. Само месец след като се бях убедила в благотворния ефект на кламатското водорасло върху моя организъм аз горещо го препоръчах на родителите на малките си пациенти и на мои приятели преживели различни и бих казала доста тежки заболявания. И какво наблюдавах: децата, с които като по закон се виждахме почти всяка събота или неделя поради фебрилитети и кашлици, просто се забравихме.А мои познати след прекаран инсулт и високи стойности на кр.захар, холестерол, триглицериди след двумесечен прием на 2 капсули дневно от кламатското водорасло имаха изследвания с нормални стойности на биохимични показатели, включително се коригираше и анемичния синдром, характерен за тежкото боледуване. Разбира се приемът на водорасло не изключва обичайните конвенционални медикаменти, назначени от лекуващия лекар. Просто със сигурност се постига желаният ефект от лечението.
Позитивизмът, който създава водораслото в нашето мислене благодарение на уникалния си състав и свойства, играе не малка роля върху физическото и психическото ни здраве. А това в днешно време е лукс, особено когато се постига с помощта на натурален природен продукт.
Ще споделя само още нещо. Синът ми, вследствие на психически стрес и преумора, получи алопеция ареата.Това е поява на участъци без окосмяване по скалпа и лицето. Проведохме двумесечно лечение със скъпи локални и системни препарати- абсолютно без ефект на подобрение.Тогава го убедих да започне да приема по 2 капсули дневно. След месец и нещо по гладката кожа на засегнатите участъци по лицето и главата се появиха първите косъмчета- първо чисто бели по лицето и нежни и тънки по главата. Сега е възстановен напълно.
Мисля, че ако на мен някой ми разкаже тези неща, просто няма да повярвам, защото ще реша че панацея не съществува. Затова ще кажа нещо, в което съм била убедена винаги- в природата има много дарове за нас, само трябва да сме отворени към нея, за да ги видим и да се възползваме от тях.Има много научни проучвания конкретно за водораслото от езерото Кламат. Аз просто исках да споделя своите човешки впечатления от неговия ефект върху мен и мои пациенти и приятели.

С уважение и пожелания за успехи: д-р Митрева