Свържете се с нас:

„“

in Истински истории 05/12/2018

Всичко започна преди година и половина с изтръпване на лявата ръка сутрин. След това и левия крак. И докато излезе разрешението за ЯМР (около две седмици), видях, че синът ми (той е на 24 години) изкривява и погледа. Започна да вижда двойно, да му се сгъват коленете като ходи, да влачи краката.

Това беше началото.
Последва стресиращата за нас диагноза – Множествена склероза. Хоспитализиране, лечение с кортикостероиди за една седмица и изписване с домашно лечение – с кортикостероиди. Очите му се възстановиха напълно, но усещането за слабост и безсилие, за съжаление остана. Като свърши курса на лечение, остана да пием само витамини и Ентеросан МС. Т.е. да се оправяме, както можем.
За водораслите разбрах от едно списание. Започнах да събирам информация от интернет. Споделих и с колегите си. Светът е малък – мой колега знаеше за водораслите и ме насочи към доктор Стоянова. Прочетох в сайта всичко, каквото беше написала и веднага ѝ се обадих. Доверих ѝ се и имаше защо.
Купих водораслите и синът ми започна да ги пие. След една седмица каза, че се чувства по-добре. След още една и аз започнах да забелязвам положителните промени. Върна се енергията на младия човек, стана по-жизнен, не му се подгъваха коленете. Продължи да ходи на работа и на лекции вече без проблем.
Преди около месец го поканиха от болницата, в която е диспансеризиран, да се включи в безплатна експериментална програма за изследвания и лечение. Направиха всички нужни изследвания, включително и ЯМР и … се оказа, че синът ми НЕ ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ПРОГРАМАТА, т.е. НЯМА ПОКАЗАТЕЛИТЕ НА БОЛЕСТТА В МОМЕНТА.
Щастлива, обадих се на д-р Стоянова да ѝ благодаря. Тя ми зададе още много въпроси, от които единият беше дали е пил и други лекарства. Не, не е пил друго, освен нужната комбинация от витамини, минерали и Ентеросан МС.
Синът ми продължава да пие водораслите и се чувства много добре.

БЛАГОДАРИМ ВИ!!!