Свържете се с нас:

„“

in Истински истории 05/12/2018

Здравейте! Майка съм на дете с трайни увреждания и през годините то биваше лекувано по какви ли не методи, с какви ли не илачи. Върху дъщеря ми бе прилагана лазерна терапия, приемаше медикаменти първо за стимулиране на мозъка, а след време за успокоение на същия…

Когато се роди през `96-та година, детето ми не можа да изплаче веднага, защото пъпната му връв беше увита около врата и паралелно с това се беше нагълтало с околоплодни води.
Точно в този сюблимен момент, когато хората поемат първия си дъх, мозъкът на дъщеря ми остава без кислород за няколко секунди и това се оказва проблем вече 16 години ..
Преди 4 години обаче, една приятелка ми каза за АФА, които са изцяло природен продукт, хранителна добавка,спомагаща за стимулирането на нервната система. Водораслото се извлича от езерото Кламат и разполага с мощни антиоксиданти.
Пиша всичко това, за да ви споделя,че откакто давам на дъщеря ми от синьо-зеленото водорасло, спряхме всякакви други видове терапии и трябва да ви кажа, че за 4 години постигнахме невероятни успехи. Без да преувеличавам, преди на детето му беше почти непосилно да изгради изречение от две думи, а сега вече съставя такова в размер на четири-пет думи. Концентрацията ѝ се повиши значително и най-близките около нея забелязваме наличието вече на мисъл,която се отнася до конкретна ситуация, което прави дъщеря ми адекватна .
Благодарна съм, че открихме водораслите от езерото Кламат. Със сигурност ще продължа да ги взимам за дъщеря ми. Препоръчвам ви го и на вас, защото тази добавка е едно истинско богатство на протеини, аминокиселини ,витамини и за мен тя е най-добрата хранителна добавка както за болни хора, така и за напълно здрави .. Аз видях резултата, вижте го и вие …

Една майка.