Свържете се с нас:

Често задавани въпроси

 1. 1. Подходящи ли са Е3 АФА за малки деца?

  Е3 АФА са подходящи за всяка възраст, но имайте предвид, че при деца под 1 година дозите са символични.

 2. 2. Необходимо ли е да се правят паузи или водораслите могат да се приемат непрекъснато?

  Е3 АФА е храна и може да се приема непрекъснато.  Следвайте указанията в дозирането. Ако искате да направите пауза, най-подходящия сезон е лятото.

 3. 3. Кога настъпват описаните ефекти? След колко време се виждат първите резултати?

  Някои от ползите на Е3 АФА могат да се установят  още първите дни, например много повече енергия много по-добра концентрация, действието им върху имунната система. Други ползи могат да се видят след месеци. Препоръката ми е, когато започвате за първи път с Е3 АФА да не прекъсвате приема им поне 6-8 месеца, за да оцените истински продукта.

 4. 4. Подходящи ли са при автоимунни заболявания?

  Не само, че са подходящи, а и биха помогнали много, за да се стопира или преодолее автоимунно заболяване.  Вижте подробности в книгата.

 5. 5. Имат ли противопоказания?

  Да имат. Най-важното е, че не са подходящи при хора с трансплантиран орган.  Второ, макар и изключително рядко е възможно някои хора да проявят алергия, което също е противопоказание за прием. Относителни противопоказания има при хора с конкременти в бъбреците или жлъчния мехур и жлъчните пътища, когато тези конкременти са с размери 4-5-6 мм. Когато се разреши този проблем, водораслите биха били много полезни в тези случаи, защото ще помогнат да се предотврати нова поява на конкременти.

 6. 6. Защо дозите, препоръчвани от вас са доста по-ниски от препоръчаните от други фирми дистрибутори?

  Дозите, които ви препоръчаме са резултат на нашия опит и са проверявани стотици пъти. Е3 АФА е мощна храна и малки количества от нея са достатъчни, за да получите желаните резултати. Ние можем да гарантираме това само са продукта, който ние ви предлагаме. Големите дози могат прекалено да ви енергизират и да доведат до нарушения в съня, а той е много важен за възстановяването на тялото.

 7. 7. Какво се случва при прекъсване на приема?

  Когато приемате Е3 АФА тялото ви функционира  по-добре, защото получава ценни хранителни вещества и така може да се разгърне неговия потенциал. Когато спрете приема, постепенно то минава в стария режим на работа, както преди да започнете водораслите. Точно по тази причина много хора, сравнявайки как се чувстват с Е3 АФА и как без тях, предпочитат да не ги прекъсват. Същото важи и за здравословното хранене. Когато един човек спре да се храни здравословно, постепенно ползите се изчерпват. Всички тези неща – Е3 АФА, здравословно хранене, спорт, други добавки и т.н. са начин тялото да се поддържа здраво.