Свържете се с нас:

Нашата история

Фирма Дива Енерджи стартира дейността си през април 2008 година. Идеята за създаването на фирмата идва след едно десетгодишно проучване на въздействията на дивите синьо-зелени водорасли от езерото Кламат – Aphanizomenon Flos-aquae /АФА/ върху човешкия организъм. Това проучване води до удивителни резултати и открития. Намерени са отговори на едни от най-трудните въпроси в медицината. Лабораторни научни изследвания на АФА в САЩ също потвърждават това. Откритията са от огромно значение за здравето и биха довели  до съществена промяна както в изхода на различни заболявания, така и в профилактиката им. Това е сериозно основание за създаването на фирмата, чиято цел е да популяризира своите знания и опит и помага на хората да бъдат по-здрави чрез възможностите, които дава този уникален природен продукт.

През 2012 година Дива Енерджи става експлозивен представител за България за продукта Е3 АФА,  на компанията Klamath Algae Product INC d.b.a.E3Live – водещ производител в бранша.

През 2018 Дива Енерджи издава книгата „Дами и Господа, представям ви АФА“ плод на собствените им дългогодишни проучвания.

1997

Начало на проучванията

Провокиран е интересът към Е3 АФА

2005

Резултати

Получени и потвърдени са резултати от сериозна важност за здравето

2008

Стартира дейността на Дива Енерджи

след над 10 годишно проучване на АФА върху човешкия организъм.

2012

Фирмата става официален представител

за България на компанията Klamath Algae Product INC d.b.a. E3Live

2018

Издава книга

базирана на собствени знания и опит

Създател

Д-р Диана Стоянова

детски хирург към Клиниката по ЧЖПОХ в Токуда Болница София, стипендиант на Американския Колеж на Хирурзите

Д-р Диана Стоянова завършва медицина през 1990 година. Няколко години по-късно тя придобива специалност по обща хирургия, а след това и по детска хирургия. Работи в клиниката по детска хирургия в МБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ близо 15 години. През 2005 година печели стипендията на Американския Колеж по Хирургия и специализира 3 месеца детска хирургия в една от водещите в света детски болници „Texas children hospital“ в Хюстън. През 2010 година напуска „Пирогов“, а през 2011 постъпва на работа в Токуда болница София, където работи и до сега като детски хирург.

През 1997 година тя попада на синьо-зелените водорасли от езерото Кламат – Аphanizomenon Flos-Aquae (АФА) и това се оказва ключов момент в живота й. Като лекар забелязва най-напред върху себе си, а след това и в хората от близкото й обкръжение, че приемът на АФА води до необясними от медицинска гледна точка ползи за здравето. Това провокира нейния интерес и тя започва собствено проучване по въпроса. Резултат на това проучване е книгата й „Дами и Господа, представям ви АФА“. Д-р Стоянова стига до забележителни резултати, демонстрира действията на АФА в няколко водещи наши болници и успява да помогне на хиляди хора да подобрят здравето си.

Нашата задача

Да Ви предоставим най-качествените водорасли АФА.

Целта ни тук

Да Ви предложим подробна и задълбочена медицинска информация за тях, поднесена на достъпен език.

Лично за вас

Да Ви дадем възможност за специализирана индивидуална консултация.

Нашата визия

Да запознаем квалифицирани лекари с научната информация по въпроса, както и с досегашния опит в използването на АФА за преодоляване на различни здравословни проблеми.

Идеалната ни цел

Да инициираме и участваме в научни изследвания, които в детайли да установят въздействието на АФА върху здравето.

ГОДИНИ ОПИТ

Над 20 години опит с АФА

Емоцията от това да видиш, че дългогодишният ти труд е довел до откритие, което помага на много хора да подобрят съществено здравето си и променя основни положения в медицината, е неописуема! Това е нашата най-голяма радост и мотивация да продължим да работим в тази посока. Благодарим Ви за обратната връзка, която ни давате, за доверието и за лоялността Ви като наши клиенти! Ние ще продължим да даваме най-доброто от себе си, за да Ви бъдем максимално полезни със знанията и опита, които имаме!