Свържете се с нас:

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Моля да имате предвид: информацията в този сайт има само образователни и информационни цели. Тя не е предназначена за самодиагностика и самолечение и не може да замести диагнози и лечения поставени от медицински специалисти. Презентираните факти са предоставени само като информация, а не като медицински съвети. Информацията в сайта е резултат главно на личната изследователска работа и опит на д-р Диана Стоянова. Тази информация не е базирана на официални клинични проучвания. Резултатите от употребата на Е3 АФА се влияят от много фактори, варират в големи граници и не са гарантирани. Собственикът на сайта Дива Енерджи ЕООД не носи отговорност за действията, които могат да бъдат предприети от хората, запознали се с поднесената в сайта информация.

Продуктът Е3 АФА, който ви предлагаме спада към групата на суперхраните. Той самият не лекува, но предоставяйки на организма ценни хранителни вещества, всъщност го подпомага да се задействат заложените от природата в него механизми за саморегулация, самообновяване и самолечение.

Дива Енерджи може да променя съдържанието в сайта и цените на продуктите, без предварително да ви информира за това.

ЗАКРИЛА

Потребителите на сайта могат да се запознаят с всички публикувани материали само за лична употреба. Не копирайте, не възпроизвеждайте и не използвайте информацията в сайта по какъвто и да било начин за търговски цели, освен за целите на Дива Енерджи! Сайтът и публикуваните в него снимки и материали са под закрилата на Закон за авторското право.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Клиентът може да откаже поръчка при получаването й, в случай че е установил нередности във вида й в следствие на транспортирането й – нарушена цялост на пакета, лош външен вид, увреди на стъклената бутилка или съдържанието на пратката. В такава ситуация е необходимо клиентът да изиска изготвянето на протокол от куриера за установените увреди в момента на получаване на пратката.

Клиентът може да откаже направена вече поръчка при доставката й, поради някакви лични причини, като ни уведоми за това на телефоните за контакт и поеме транспортните разходи в двете посоки – от адреса на Дива Енерджи до неговият адрес и обратно.

Рекламации на продукта не се приемат в случаите, когато той е употребен от клиента. Ние не можем да ви гарантираме, че ще получите, описаните в сайта ползи, тъй като всеки човек е различен, реагира индивидуално и не е сравним с никой друг. Ние не можем и да бъдем сигурни, че вие използвате продукта според дадените указания.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Сайтът на Дива Енерджи не е електронен магазин. Неговите цели са главно информационни. Ние не събираме, не обработваме и не предоставяме данните, които ни предоставяте на други фирми, с изключение на куриерска фирма Спиди, за да можем да ви доставим, заявената от вас поръчка. За да получите поръчката си, ние се нуждаем от адрес за доставка, лице за контакт и телефон за връзка с куриера. В случай че не желаете да посочите адрес за доставка, вие можете да получите пратката си в някой от офисите на Спиди, удобен за вас.

Данните, които ни предоставяте се унищожават след като изпълним вашата поръчка.

За защитата на вашите данни, които ние предоставяме на Спиди, можете да се информирате на техния сайт:  https://www.speedy.bg/bg/gdpr