Свържете се с нас:

Е3 Live

Компанията е създадена през 1991 година. “Е3 Live” се гордее с това , че предлага на своите клиенти биопродукти с възможно най-високо качество!

Ето какво казва компанията за своята работа, свързана с основните им продукти – Е3 АФА /изсушена Афа/ и Е3 Live /суровозамразена АФА/.

“Брането на АФА е изкуство и наука. Ние обработваме нашата АФА с много грижа от старта до финала. Работим ръка за ръка с екип от експерти – най-опитните, добросъвестни и компетентни учени в света. Поддържаме добре обучен и квалифициран персонал. Факторите, които са от значение да Ви предложим най-доброто качество са: къде и как берем и съхраняваме нашата АФА, патентованият метод на филтрация, перманентният контрол на качеството на всички наши продукти от сертифицирани от USDA лаборатории за безопастност на храните, срока на годност и различни тестове за чистота.

Брането на АФА е селективно и се извършва само от най-дълбоките и чисти води на Горното Кламатско езеро. Ние берем само в пика на оптимален растеж, когато АФА е най- жизнена и силна, с най-голям биоенергиен потенциaл. Нашият патентован метод на филтрация осигурява изключителна чистота на продукта. Ние не просто спазваме, а и непрекъснато подобряваме стандартите за безопасна беритба, съхранение и обработка на нашите продукти. Доказателство и признание за това са и Сертификатите за органичен произход, Анализните сертификати, Сертификат Кошер, Сертификат за GPP /добра производствена практика/.“

В компанията вярват, че основната причина хората да не се чувстват толкова щастливи, колкото могат да бъдат, се състои не толкова в онова, което може или не може да се случи отвън, отколкото в това, което става отвътре – на клетъчно ниво!

Политиката на компанията включва и наемането на работа на хора с вродени дефекти и инвалиди.

Създател и президент на Е3 Live е Майкъл Сайбър

Преди повече от 30 години, заедно с Д-р Ан Уичмър, той за пръв път открива ползите от биопродуктите и суровоядството като стил и начин на живот. Той е един истински ренесансов човек, състезател по плуване и гимнастика, преподавател по изкуства и атлетика, както и много успешен бизнесмен. Майкъл е горд баща на 5 деца. На 71 години, той дължи своя младежки външен вид и неизчерпаема енергия изключително на здравословното си хранене със сурови и органични храни, неизменна част от които е и АФА. Той счита за най-голям свой принос работата си като лектор по въпросите за здравето и влиянието на живите храни в диетата ни, доказано спасило много хора.

Съсобственик на Е3 Live е Тамара Кембъл

Нейният принос е повече от 20 години опит в управлението на компанията. Тамара е имала щастието да работи с д-р Гейбриъл Кусенс и д-р Брайън Клемънт от Здравния Институт Хипократ, както и с д-р Фред Бисци – високоуважавани специалисти в сферата на здравословното хранене.

Сертификати

Кошер

за екологично чиста храна от най-високо качество

Oрганичен произход

Сертификат от OTCO (Oregon Tilth Certified Organic)

GMP

за добра производствена практика

За всяка партида

Анализен сертификат за всяка произведена партида.

Награди

2011
“Най-добра самостоятелна супер-храна”

на изложението за най-добра сурова храна.

2011
“Най-добра супер храна”

на изложението “Вегетарианство и здраве” –  Сан Франциско.

2013
“Най-добра самостоятелна супер храна”

на изложението за най-добра сурова храна.