Свържете се с нас:

„“

in Истински истории 09/12/2018

Употребявам  Е3 АФА от края на 2015-та, ежедневно и непрекъснато с изключение може би на 2-3 месеца почивка в годината.

Установих  като резултат от ползването на водораслите, че ме зареждат с положителна енергия и позитивизъм. Това промени живота ми, защото ми се случват положителни промени, излъчвам положителна енергия, с която зареждам хората около мен – семейство, приятели, колеги. От това, получавам и аз положителна енергия.

Смея се от сърце, радвам се, възприемам се такава каквато съм, без прекалена критичност.   Приемам нещата около мен спокойно, балансирано и много добронамерено. Имам мотивация за успехи и реализирам успехи. Всичко това се дължи на приема на Е3 АФА. Смятам, че мислите и съзнанието ми са вече други. Животът ми се усмихва! Чувствам се прекрасно и за нищо на света нямам намерение да прекъсвам употребата на АФА.

 Още един ефект, установен при мен от приема на Е3 АФА. Това е засилване на имунитета. Защо смятам така? От 8 години работя в Русе и пътувам с междуградски автобуси, пълни с хора, един ти кашля в лицето, друг във врата, а автобусите нямат отваряеми прозорци и си поемаш 1:1 всички вируси. Зимните сезони, грип не ме прескачаше. От три години обаче, откакто приемам Е3 АФА, не знам какво е неразположение, какво е висока температура и т.н.

Благодарна съм на д-р Стоянова за това, че ме информира за невероятните възможности на АФА и от сърце й желая да е здрава и да популяризира ползите от това чудо – водораслите от езерото Кламат.

С големи благодарности,
Таня Йорданова, Разград