Свържете се с нас:

Д-р Диана Стоянова за най-важните въпроси относно корона вируса, за които не се говори.

in Е3 АФА, Статии, Съвети 24/03/2020

Здравейте приятели и Фейсбук потребители!

До сега мълчах за ситуацията с корона вируса. Не исках един мой пост да се изтълкува погрешно, като реклама, но въпросите към мен вече са много и аз смятам, че е моя не само отговорност, но и задължение да ви дам отговор.

Какво е мнението ми на лекар за тази инфекция и създалата се с нея обстановка и кой е най-важният въпрос за обсъждане.

Първо: това е вирус, с който имунната система на повечето хора може да се справи (над 80 % от хората могат да го изкарат на крак).

ИМУННАТА СИСТЕМА – това е най-важното при инфекции. Изолацията, предпазните средства, дезинфектантите са важни, но са на второ място. Ако нашият ИМУНИТЕТ не работи добре, днес за карантината ще е причина един вирус, утре друг и така няма да има край. Няма значение, че корона вирусът е непознат за нас. ИМУННАТА НИ СИСТЕМА е така устроена, че да го унищожи.
И така стигаме до най-важния въпрос – Какво пречи на имунната система да се справи с този вирус? (имам предвид в районите, където има такова широко разпространение на болестта и висока смъртност) Случайно ли е, че някои райони в Европа пострадаха много по-тежко от други? Върху тези въпроси трябва да се фокусира цялото внимание, защото ние не живеем в стерилна среда и около нас, пък и в нашите тела винаги ще има някакви микроорганизми. Но ако ИМУНИТЕТА НИ работи оптимално, ние няма да се разболяваме или дори да се разболеем, ще се самоизлекуваме благодарение на нашата имунна система. Да, застрашени са хората на химиотерапия, хората с тежки хронични заболявания, хората с трансплантирани органи. Тяхната имунна система е слаба, но причината за това е ясна. Тези хора трябва да се пазят, да бъдат под карантина но за другите този вирус не би трябвало да е опасен и не би трябвало да води до тежки последствия.

Тогава защо на някои места в Европа, а и не само, има такава тежка заболяемост и висока смъртност?
Направих си собствено проучване. Най-тежко е положението в северна Италия и Мадрид. И пак идва основният въпрос: Кое срина имунитета на хората в тези райони? Само ще ви кажа, че и на двете места технологиите, които работят чрез електромагнитни вълни са много напреднали и развити. Личното ми мнение на лекар е, че именно ЕМВ (електромагнитните вълни) са тези, които най-силно влияят отрицателно върху имунитета. През последните 10-15 години, след рязкото увеличаване на тези вълни се наблюдава и много рязък скок при много заболявания. Да, вече не може да живеем без технологиите, но трябва да се намери баланса, така че те да работят в наша полза, а не обратното. В България все още няма чак такъв електромагнитен смог и съответно такова силно облъчване. Затова смятам, че няма да имаме такива последствия както е в северна Италия и Мадрид.

Така че успокойте се!

Просто се погрижете за ИМУННАТА СИ СИСТЕМА!
Как:

  1. Чрез ИМУНОСТИМУЛАТОРИ – в това отношение ние ви предлагаме един незаменим продукт Е3 АФА, но разбира се може да използвате и други, стига да сте се убедили, че действат.
  2. Прием на жива, чиста от химикали и консерванти храна – сурови плодове и зеленчуци, сурови ядки, фрешове, смутита от зеленолистни зеленчуци и т.н.
  3. За да намалите облъчването на организма си от ЕМВ, говорете по-кратко по мобилните си телефони, използвайте слушалки, изключвайте си телефоните, когато спите, изключвайте си рутерите, когато не ги използвате! Избягвайте местата, където са позиционирани антени на мобилни оператори (ако е възможно).

И да, знам, че това не е лесно, още повече сега, когато сте в изолация, но е много важно, ако искате да сте здрави. Това ще ви помогне много! Тези действия ще помогнат на имунната ви система да се справи с вируса, дори да се заразите!

Така че ИМА ЛЕЧЕНИЕ и то е ЗДРАВА ИМУННА СИСТЕМА!