Свържете се с нас:

Е3 АФА може да спре развитието на Хашимото, задействайки собствените оздравителни процеси на организма

in Статии 23/01/2020

Тук трябва да ви обясня нещо много важно, свързано с имунната система! То касае хората с автоимунни заболявания. Като се има предвид колко мощен имуностимулатор са АФА водораслите, лесно бихте предположили, че те са неподходящи при хора с автоимунни процеси. В началото аз самата също смятах така. Както знаете, в медицината се приема, че при автоимунните заболявания има сериозно отклонение във функциите на имунната система по посока към хиперфункция, тоест имунната система не разпознава собствените си тъкани, възприема ги като чужди и ги унищожава. Логично е в тези случаи да не се препоръчват АФА заради техния силен имуностимулиращ ефект. Оказа се обаче, че това съвсем не е така! Един ден ми се отдаде случай да проверя до какво биха довели АФА при човек с автоимунен процес. Беше жена с начална форма на болестта на Хашимото. Тя сама пожела заедно да проверим как биха ѝ подействали водораслите. Започнахме предпазливо с много ниски дози АФА. След един месец антителата в кръвта ѝ бяха намалели и тя се чувстваше много по-добре. Постепенно увеличихме дозата до подходящата за нейните килограми. Този процес на подобрение продължи и през следващите месеци. Производството на антитела беше спряно. Проследих я няколко години след това. През този период нейната щитовидна жлеза функционираше нормално, ехографски имаше нормална структура и хормоните ѝ бяха в нормални стойности.

Имах и друг случай на жена с подобен автоимунен проблем. Тя имаше заболяването Лупус еритематодес. Беше се отказала от методите на конвенционалната медицина, които не само не бяха ѝ помогнали, а бяха влошили състоянието ѝ. Беше преминала на хомеопатия, но след 6-месечен курс резултатът от изследването за антинуклеарни антитела (АНА) в кръвта показваше 640 при норма 0. Следващата ѝ стъпка беше да опита с водораслите от езерото Кламат. Шест месеца по-късно контролното изследване показа, че в кръвта ѝ няма антитела. Нейният организъм беше преодолял това сериозно отклонение във функциите на имунната система и беше спрял да произвежда антитела срещу собствените ѝ тъкани! Това е един невероятен резултат и, макар че по отношение на симптомите на заболяването имаше още какво да се желае, първата истински сериозна крачка по пътя на възстановяването ѝ и за запазване на качеството ѝ на живот беше направена!

Тези случаи, а и много други след тях, всъщност ме караха да мисля, че АФА е един изключително мощен имуномодулатор. Имах подобни резултати и при хора с ревматоиден артрит, при пемфигус вулгарис, нефротичен синдром и други.

ВЪЗМОЖНО Е ОБАЧЕ И ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НА ТЕЗИ ТОЛКОВА СЪЩЕСТВЕНИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕФЕКТИ ПРИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

ВЪЗМОЖНО Е ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ЕФЕКТИ ПРИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ДА СЕ ДЪЛЖАТ НА ДЕТОКСИКАЦИЯТА НА ОРГАНИЗМА!

Какво имам предвид – официалната медицина приема, че при автоимунните заболявания има отклонение или проблем в имунната система. Затова лечението в тези случаи е с медикаменти, които потискат функциите ѝ. Възможно е обаче проблемът да е съвсем друг.

ВЪЗМОЖНО Е ПРОБЛЕМЪТ ПРИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ДА ПРОИЗХОЖДА ОТ ЗАСЕГНАТИТЕ ТЪКАНИ, А НЕ ОТ ИМУННАТА СИСТЕМА!

Съществува вероятност тези тъкани да са атакувани от имунната система, защото са променени, например под въздействието на депонирани в тях токсини. И тогава можем да приемем, че всъщност имунната система работи перфектно и унищожава тъкани, макар и собствени, които са заплаха за организма!

Как водораслите променят това? Как АФА спира този процес на унищожаване на собствени тъкани?

Убедена съм, че способността на АФА да засилва енергетиката на клетките и по този начин да способства за тяхното изчистване от токсини, е в основата на това хора с автоимунни заболявания да подобряват състоянието си.

Логиката е такава: когато тъканите са се освободили от токсините, те вече не се възприемат от имунната система като заплаха за организма и тя СПИРА да ги атакува! Спира производството на антитела!

Личното ми мнение е, че проблемът при автоимунните заболявания не е в имунната система, а се корени именно в натрупването на токсини в едни или други тъкани. При ревматоиден артрит – в ставните хрущяли, при болестта на Хашимото – в паренхима на щитовидната жлеза, при Множествена склероза – в бялото мозъчно вещество, при диабет тип I – в клетките на панкреаса, произвеждащи инсулин и т.н. Основание за това ми дава фактът, че хората с автоимунни заболявания, които предприемат комплекс от действия по посока на това да пречистят организма си от токсини, както и да ограничат приема на нови такива, могат да спрат развитието на автоимунния процес.

"Дами и господа, представям ви АФА"

Водораслите, които променят живота ви

Автор: Д-р Диана Стоянова

Информацията в тази книга е главно резултат на личната изследователска работа и опит на д-р Диана Стоянова.

18.00 лв.

*с включена доставка