fbpx
Свържете се с нас:

„“

by 08/01/2019

Преди повече от 10 години започнах приема на водораслите. Всяка сутрин приемам по 1 капсула и съм заредена с енергия, чувствам се в тонус и работоспособна. Работя под стрес, но въпреки психическата натовареност, с тях се чувствам добре. При първите симптоми на настинка приемам 2 капсули сутрин и в рамките на ден, два, всичко е отминало. Водораслите имат изключителен ефект при зарастване на рани, възстановяване след операции и възпаления. Споделям това твърдение от личен опит и от случаи с мои близки и приятели. Препоръчала съм водораслите многократно и всички, които са ги пробвали, продължават и до днес.

И.С.

„“

by 09/12/2018

Преди повече от 5 години ми откриха тумор на дебелото черво. Оперираха ме. Прекарах и няколко курса химиотерапия. От тогава приемам водораслите със съвсем малки прекъсвания. Д-р Стоянова ми обясни, че те ще пречистят организма ми от токсини и ще помогнат на имунната ми система да работи много по-добре, за да се предотврати рецидив на заболяването. Контролните изследвания наскоро потвърдиха, че съм здрава. Освен това имам голяма енергия и издръжливост. Тези водорасли са направо едно чудо за мен!

П. И.

„“

by 09/12/2018

През 2011 год. се установи че имам автоимунно заболяване на бъбреците – Хроничен нефритен синдром при Дифузен мезангиопролиферативен гломерулонефрит.  Обясниха ми, че имунната ми система всъщност унищожава бъбреците ми. Поставиха ме на лечение с кортикостероиди и цитостатици. Тези медикаменти имат много странични действия. Започнаха да ме болят костите и ставите. Започнах да вдигам кръвното налягане и да получавам сърцебиене, а бях само на 32 години. Черния ми дроб също започна да се уврежда – увеличиха се чернодробните ензими. Но най- лошото е, че болестта не се отива. Медикаментите забавят нейното развитие, но в крайна сметка увреждането на бъбреците продължава и може да се стигне до загубата им. Тогава по собствено желание спрях приема на тези медикаменти и потърсих алтернативни решения. Така попаднах на водораслите от езерото Кламат. Приемам ги вече 6 години без прекъсване. Чувствам се много добре. Бъбреците ми са здрави. Ехографско изследване показа, че те имат нормална форма и големина.  По рано отделях голямо количество белтък в урина. Сега това се случва рядко и то когато се храня с млечни продукти, но е в пъти по-малко от преди. Уреята и креатинина са ми в норми. Освен това преди 3 години реших да имам дете. Забременях и износих детето си без да имам никакви проблеми с бъбреците или бременността, което обикновено не е така при жени с такова заболяване.

М.С.

„“

by 09/12/2018

На 65 години съм. Откриха ми киста на панкреаса. Предстоеше наблюдение и при нарастване на кистата – операция, която никак не е лека. Мой приятел ми предложи да пробвам с водораслите. Те бяха помогнали много на цялото му семейство за различни здравословни проблеми.

След два месеца прием на Е3 АФА, на ехограф се установи, че кистата я няма. Реших за всеки случай да проверя този резултат и на Ядрено Магнитен Резонанс след месец. Резултата се потвърди. Панкреасът ми си беше възстановил структурата, но освен това беше изчезнала и една киста на бъбрека ми, която стоеше там от няколко години. В допълнение – чувствам се много енергичен и в добра кондиция. 

В.Б.

„“

by 09/12/2018

Казвам се В. Д. и съм с диагноза лупус кожна форма. Преди да започна да приемам водораслите антителата ANA, AMA бяха положителни, с отклонение от нормата. Дори докторката, която ме наблюдава ми предложи да направят биопсия на бъбреците, защото имаше съмнения за развитие на заболяването в бъбречна форма. Аз отказах и реших да търся други начини за възстановяване. Така съвсем случайно срещнах Диана, която ми разказа за водораслите AFA. Започнах да приемам водораслите през 2017 г. След 6 месечно редовно приемане си направих изследвания на антителата ANA и AGMA. За моя изненада бяха отрицателни. Наблюдавах също, че имунната ми система се справяше доста по-добре когато съм настинала или с вирус. Преминавах много по-леко през тези периоди.

След като се успокоих, че всичко е наред спрях да приемам Е3 АФА и след известно време пак си направих изследвания. Антителата бяха отново положителни, с леки отклонения над нормите. Явно водораслите са един вид защита на организма, чрез която той се справя много по-добре с нещата, които ни вредят и когато се лишиш от тази защита могат да се върнат старите оплаквания.

 Сега пак реших да ги приемам, като този път няма да прекъсвам ☺, защото видях какви са положителните ефекти върху организма ми.

„“

by 09/12/2018

Употребявам  Е3 АФА от края на 2015-та, ежедневно и непрекъснато с изключение може би на 2-3 месеца почивка в годината.

Установих  като резултат от ползването на водораслите, че ме зареждат с положителна енергия и позитивизъм. Това промени живота ми, защото ми се случват положителни промени, излъчвам положителна енергия, с която зареждам хората около мен – семейство, приятели, колеги. От това, получавам и аз положителна енергия.

Смея се от сърце, радвам се, възприемам се такава каквато съм, без прекалена критичност.   Приемам нещата около мен спокойно, балансирано и много добронамерено. Имам мотивация за успехи и реализирам успехи. Всичко това се дължи на приема на Е3 АФА. Смятам, че мислите и съзнанието ми са вече други. Животът ми се усмихва! Чувствам се прекрасно и за нищо на света нямам намерение да прекъсвам употребата на АФА.

 Още един ефект, установен при мен от приема на Е3 АФА. Това е засилване на имунитета. Защо смятам така? От 8 години работя в Русе и пътувам с междуградски автобуси, пълни с хора, един ти кашля в лицето, друг във врата, а автобусите нямат отваряеми прозорци и си поемаш 1:1 всички вируси. Зимните сезони, грип не ме прескачаше. От три години обаче, откакто приемам Е3 АФА, не знам какво е неразположение, какво е висока температура и т.н.

Благодарна съм на д-р Стоянова за това, че ме информира за невероятните възможности на АФА и от сърце й желая да е здрава и да популяризира ползите от това чудо – водораслите от езерото Кламат.

С големи благодарности,
Таня Йорданова, Разград

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin porttitor nisl nec ex consectetur, quis ornare sem molestie. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]