fbpx
Свържете се с нас:

Е3 АФА може да спре развитието на Хашимото, задействайки собствените оздравителни процеси на организма

by 23/01/2020

Тук трябва да ви обясня нещо много важно, свързано с имунната система! То касае хората с автоимунни заболявания. Като се има предвид колко мощен имуностимулатор са АФА водораслите, лесно бихте предположили, че те са неподходящи при хора с автоимунни процеси. В началото аз самата също смятах така. Както знаете, в медицината се приема, че при автоимунните заболявания има сериозно отклонение във функциите на имунната система по посока към хиперфункция, тоест имунната система не разпознава собствените си тъкани, възприема ги като чужди и ги унищожава. Логично е в тези случаи да не се препоръчват АФА заради техния силен имуностимулиращ ефект. Оказа се обаче, че това съвсем не е така! Един ден ми се отдаде случай да проверя до какво биха довели АФА при човек с автоимунен процес. Беше жена с начална форма на болестта на Хашимото. Тя сама пожела заедно да проверим как биха ѝ подействали водораслите. Започнахме предпазливо с много ниски дози АФА. След един месец антителата в кръвта ѝ бяха намалели и тя се чувстваше много по-добре. Постепенно увеличихме дозата до подходящата за нейните килограми. Този процес на подобрение продължи и през следващите месеци. Производството на антитела беше спряно. Проследих я няколко години след това. През този период нейната щитовидна жлеза функционираше нормално, ехографски имаше нормална структура и хормоните ѝ бяха в нормални стойности.

Имах и друг случай на жена с подобен автоимунен проблем. Тя имаше заболяването Лупус еритематодес. Беше се отказала от методите на конвенционалната медицина, които не само не бяха ѝ помогнали, а бяха влошили състоянието ѝ. Беше преминала на хомеопатия, но след 6-месечен курс резултатът от изследването за антинуклеарни антитела (АНА) в кръвта показваше 640 при норма 0. Следващата ѝ стъпка беше да опита с водораслите от езерото Кламат. Шест месеца по-късно контролното изследване показа, че в кръвта ѝ няма антитела. Нейният организъм беше преодолял това сериозно отклонение във функциите на имунната система и беше спрял да произвежда антитела срещу собствените ѝ тъкани! Това е един невероятен резултат и, макар че по отношение на симптомите на заболяването имаше още какво да се желае, първата истински сериозна крачка по пътя на възстановяването ѝ и за запазване на качеството ѝ на живот беше направена!

Тези случаи, а и много други след тях, всъщност ме караха да мисля, че АФА е един изключително мощен имуномодулатор. Имах подобни резултати и при хора с ревматоиден артрит, при пемфигус вулгарис, нефротичен синдром и други.

ВЪЗМОЖНО Е ОБАЧЕ И ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НА ТЕЗИ ТОЛКОВА СЪЩЕСТВЕНИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕФЕКТИ ПРИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

ВЪЗМОЖНО Е ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ЕФЕКТИ ПРИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ДА СЕ ДЪЛЖАТ НА ДЕТОКСИКАЦИЯТА НА ОРГАНИЗМА!

Какво имам предвид – официалната медицина приема, че при автоимунните заболявания има отклонение или проблем в имунната система. Затова лечението в тези случаи е с медикаменти, които потискат функциите ѝ. Възможно е обаче проблемът да е съвсем друг.

ВЪЗМОЖНО Е ПРОБЛЕМЪТ ПРИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ДА ПРОИЗХОЖДА ОТ ЗАСЕГНАТИТЕ ТЪКАНИ, А НЕ ОТ ИМУННАТА СИСТЕМА!

Съществува вероятност тези тъкани да са атакувани от имунната система, защото са променени, например под въздействието на депонирани в тях токсини. И тогава можем да приемем, че всъщност имунната система работи перфектно и унищожава тъкани, макар и собствени, които са заплаха за организма!

Как водораслите променят това? Как АФА спира този процес на унищожаване на собствени тъкани?

Убедена съм, че способността на АФА да засилва енергетиката на клетките и по този начин да способства за тяхното изчистване от токсини, е в основата на това хора с автоимунни заболявания да подобряват състоянието си.

Логиката е такава: когато тъканите са се освободили от токсините, те вече не се възприемат от имунната система като заплаха за организма и тя СПИРА да ги атакува! Спира производството на антитела!

Личното ми мнение е, че проблемът при автоимунните заболявания не е в имунната система, а се корени именно в натрупването на токсини в едни или други тъкани. При ревматоиден артрит – в ставните хрущяли, при болестта на Хашимото – в паренхима на щитовидната жлеза, при Множествена склероза – в бялото мозъчно вещество, при диабет тип I – в клетките на панкреаса, произвеждащи инсулин и т.н. Основание за това ми дава фактът, че хората с автоимунни заболявания, които предприемат комплекс от действия по посока на това да пречистят организма си от токсини, както и да ограничат приема на нови такива, могат да спрат развитието на автоимунния процес.

“Дами и господа, представям ви АФА”

Водораслите, които променят живота ви

Автор: Д-р Диана Стоянова

Информацията в тази книга е главно резултат на личната изследователска работа и опит на д-р Диана Стоянова.

Научи повече

18.00 лв.

*с включена доставка

Поръчай

„“

by 24/10/2019

Здравейте, Д-р Стоянова!
Моето семейство и лично аз, искаме да Ви благодарим, че ни предоставихте възможността да се запознаем с водораслите Е3 АФА и тяхното изключително въздействие върху човешкия организъм!
Историята на събитията е следната: моят баща получи тежка травма на гръбначния стълб – тежко спукване на 3 места в лумбални прешлени!
Беше на 94 години, в добра физическа и ментална форма преди травмата, но лекарите категорично го отписаха и ни заявиха, че трябва да се простим с него!
Беше неподвижен, не можеше дори да се изправи, и да остане на крака, и 5 секунди!
Можеше да движи само ръцете и горната част на тялото си!
Менталното му здраве се влоши изключително в резултат на обездвижаването и залежаването!
По Ваш съвет баща ни започна да приема АФА по ускорена програма!
Включихме го и в много добра рехабилитационна програма за възстановяване на двигателните функции и възстановяване на възможностите за ходене!
Злополуката с травмата се случи през януари, а през месец юли същата година, баща ни вече можеше да се изправя сам и да измине 30-40 м с помощта на проходилка!
Мина дълъг път на възстановяване, но не се отказа, нито пък ние – неговото семейство!
Близо 2 години по-късно, той е на 96 години и е с напълно възстановени двигателни функции!
Менталното му здраве също се възстанови напълно – помни всичко, шегува се и може да вдигне перфектен скандал, ако нещо го ядосва!
Освен водораслите Е3 АФА е взимал само Гинко Билоба.
От половин година се движи само с бастун и прави по 2 пъти на ден (сутрин и следобед) обща гимнастика, заедно с 10-15-минутно упражнение на велометър!
Да е жив и здрав и да стигне поне до 100! Много сме щастливи, че се възстанови напълно и води пълноценен живот!

Поздрави и благодарности! Семейство Тракийски: Мира, Стефан (дядо), Ади, Стефан младши, Стела, Венелин, Иво!

„“

by 24/10/2019

Здравейте, д-р Стоянова!
Много съм впечатлена от въздействието на водораслите. Знам за тях от доста време, но някакси не вярвах че, действат толкова добре на целия организъм. Аз имам здравословен проблем от 2-3 години, а дъщеря ми често боледуваше и реших да започна приема на водорасли, за да се убедя в ефекта им. Първият път, когато започнах да ги приемам, не усетих нещо по различно, докато не ги спрях. Тогава видях разликата. По време на приема на Е3 АФА, аз започнах да се чувствам по-енергична, по-бодра, по-концентрирана и по-спокойна, настинките и вирусите ме подминаваха или ако започнех да се разболявам, всичко отшумяваше за 1-2 дни. Дъщеря ми също усещаше прилив на енергия, започна да си подобрява успеха в училище, да запаметява по-бързо, по-малко боледуваше или стопирахме настинката още в началото. Много съм доволна и благодарна, за това, че научих за тях и че чрез Вас д-р Стоянова тези водорасли достигат до нас и можем да подобрим живота си чрез тях. Четох и книгата и съм впечатлена от въздействието им при различни заболявания, дори и при доста тежки болести. Благодарности, на Вас д-р Стоянова, за проучванията и за помощта към хората, за да се справят със здравословните си проблеми. Ще препоръчвам Е3 АФА за да може повече хора да подобрят живота си!
Поздрави!
Диана

Възстановяване след инсулт

by 09/07/2019

Днес ще ви разкажем една от нашите най- вдъхновяващи истории.

През 2011-та момиче на 29 години получава тежък исхемичен инсулт. Запушени са два големи кръвоносни съда – лява предна и средна мозъчни артерии. Унищожена е нервната тъкан на почти цялата лява половина на мозъка. Изследванията показват, че вероятна причина за случилото се е патологичен отвор в  междупредсърдната  преграда на сърцето/ форамен овале/.  Този отвор нормално съществува през ембрионалното развитие на хората, но след раждането, трябва да се  затвори.  При това момиче той остава отворен и става причина за инсулта. Последва парализа на дясната половина на тялото, нарушения в говора и в познавателните способности на мозъка.  Прогнозата на лекуващите я лекари е крайно песимистична, както по отношение на възстановяването й, така и по отношение на живота й. Причина за това са не само тежките поражения на мозъка, а и риска от нов инсулт, заради обездвижването на тялото от парализата.  Седем месеца по-късно, поради липса на ефект от провежданото лечение, майката на момичето започва  да търси алтернативни решения. Така се стига до прием на Е3 АФА.  Два месеца след това, ехокардиографията показва, че отвора в сърцето й се е затворил от само себе си. Избегната е сърдечната операция, а рискът да се развие нов инсулт е сведен до минимум. Е3 АФА спомагат постепенно да се възстановяват движенията в засегнатата половина на тялото, възстановява се и говорът и другите функции на мозъка. За това развитие на състоянието й роля изиграва и нейната забележителна упоритост и постоянство по отношение на рехабилитацията.  Днес тази млада жена работи, омъжена е и е майка на 3- годишен син. И ако я срещнете по улицата никога не бихте заподозрели през какво е преминала.  А ние от Дива Енерджи сме изключително  щастливи,че сме част от тази история и със знанията и опита си помогнахме тя да се развие по най-добрия начин.

Начините за възстановяване след инсулт са два:

  1. Регенерация на загиналите мозъчни клетки чрез  т. н. зрели стволовите клетки, тоест изграждане на нова мозъчна тъкан на мястото на загиналите неврони. Това е най-пълноценният начин за възстановяване след инсулт, но в медицината все още не се прилага. Причината е, че не съществува медикамент, който да активира стволовите клетки.  Чрез  АФА водораслите това може да се постигне много лесно, просто като се включат към храненето  на пострадалия. В медицинските среди обаче не се знае за това уникално тяхно въздействие и затова не се използва от лекарите. Все още знанията са на ниво наука.  Но ако вие сте запознати с действията на водораслите, можете съвсем спокойно да ги използвате. Това ще донесе само ползи, ако се прави както трябва. Няма значение, че то все още не е навлязло в медицинската практика. Нещата, с които трябва да се съобразите, са описани в книгата „ Дами и Господа, представям ви АФА“.

Как Е3 АФА може да спомогне да се регенерира мозъчната тъкан /  и не само нея, а и всяка високоспециализирана тъкан в организма/? Доказано е в лабораторни условия, че приемът на Е3 АФА води до отделянето на стволови клетки от костния мозък към кръвообръщението. Броят на стволови клетки в кръвта нараства с няколко милиона. Чрез кръвния ток тези стволови клетки се придвижват до мястото на инсулта. За да се осъществи този процес способстват субстанции, които се отделят от мъртвите неврони и привличат стволовите клетки в мястото на поражението. Там за няколко седмици стволовите клетки се превръщат в неврони . Виждала съм този процес да се осъществява за 2 седмици! Има обаче едно много важно условие : приемът на АФА – водораслите трябва да започне веднага, тоест още първите дни след инсулта. Колкото по-рано, по-добре! В противен случай, ако в периферната кръв няма голям брой стволови клетки, на мястото на мъртвите неврони се „настаняват“ клетки на съединителната тъкан и се образува т. н. невроглия.  Тя запълва мястото, но не може да изпълнява функциите на мозъчните клетки. Регенерацията е непълноценна.

  1. Възстановяване след инсулт чрез стимулиране на невропластичността на мозъка. Невропластичност означава, че здравата част на мозъка може да компенсира загубата на мозъчни функции от засегнатата част. За тази цел е необходима много сериозна и достатъчно продължителна рехабилитация, а след това и поддръжка.

Е3 АФА стимулира този процес по ненадминат начин! Именно по този път се възстанови младото момиче, за което ви разказахме.  Тъй като при нея водораслите бяха включени 7 месеца след развитието на инсулта,в  мястото на поразената мозъчна тъкан се беше развила съединителна тъкан.  Това е пречка на мястото да попаднат стволови клетки. Затова нейното възстановяване беше постигнато чрез стимулиране на здравата й мозъчна половина.  По този начин могат да се възстановят онези хора преживели инсулт, които са пропуснали момента да включат Е3 АФА още първите дни след  развитието му. Рехабилитацията + Е3 АФА могат да постигнат чудеса, дори и при случаи, обявени за безнадеждни.  Не трябва да се пропуска и факта, че водораслите са най-добрата профилактика срещу инсулт, спомагайки да се регулира кръвното налягане, обмяната на холестерола и триглицеридите, способствайки изграждането на нови кръвоносни  съдове, предоставяйки на нервните клетки ценни хранителни вещества и т. н.

Възползвайте се от невероятните възможности, които Е3 АФА ви дава!

Д-р Диана Стоянова

 

 Поръчай сега

„“

by 24/02/2019

Преди 8 години млада жена получава отоци по тялото и болки в ставите. При изследванията – кръв, урина, ехография, бъбречна биопсия, антитела, се установява, че се касае за хроничен автоимунен гломерулонефрит. Това е прогресивно заболяване, при което имунната система постепенно унищожава бъбреците и в рамките на няколко години може да се стигне до тяхната загуба. Назначено е лечение с кортикостероид и цитостатик. Тази жена провежда 9 месечен курс на това лечение, но то дава своите сериозни отрицателни странични ефекти – повишено кръвно налягане с главоболие, силни болки в костите, увреждане на черния дроб с повишение на чернодробните ензими, болки в очите, опадване на косата. По тези причини пациентката решава да прекрати лечението и да търси алтернативни решения на проблема. Така проучванията й я водят до водораслите Е3 АФА и здравословното хранене. Една година след поставянето на диагнозата й, тя започва приема на Е3 АФА и редуцира приема на месо и млечни продукти в храненето си.

В края на 2018 година резултатите са следните:

  1. Ехографски бъбреците са с нормални размери и структура;
  2. Лабораторните изследвания на кръвта показват, че стойностите на уреята, креатинина, общия белтък и албумина са в норми;
  3. Отоците, болките в костите и ставите, високото кръвно налягане ги няма;
  4. В урината все още има отклонения, но те не са значителни, доближават се до горната граница на нормите и не се отразяват на качеството й на живот;
  5. А най-хубавото е, че преди 3 години тази млада жена реши да си има дете, забременя и бременността й премина абсолютно спокойно, без никакви отклонения от нормите. По време на бременността й всички показатели, включително и тези на урината бяха в  нормални стойности. Резултатът – прекрасно момиченце! Тук искаме да отбележим, че жени с такова заболяване първо имат противопоказания за бременност, поради приема на медикаменти, които могат да увредят плода,  второ – самото заболяване много често води до усложнения на бременността, които в този случай бяха избегнати.

Единственото, което правеше тази жена през тези близо 8 години беше редовния прием на Е3 АФА и здравословно хранене.

Какво е обяснението за това развитие на нещата:

  1. Е3 АФА пречиства организма от токсини, в това число и бъбреците и така те спират да бъдат дразнител за имунната система и тя спира да ги атакува;
  2. Е3 АФА мощно подпомага имунната система да работи оптимално, което намалява многократно риска от бъбречни инфекции;
  3. Много важно – Е3 АФА активира стволовите клетки, а те единствено могат да възстановят бъбречния паренхим. Доказателство за това са последните ехографски данни, които показват, че нейните бъбреци имат нормална структура , за разлика от ехографията през 2011 година, когато са били установени увреждания на паренхима и намалени размери на бъбреците.

В този случай все още има какво да се желае. Отделянето на белтък и еритроцити в урината периодично се появява, но въпреки това резултатите са удивителни. Бъбреците са запазени, работят много добре, избегнати са отрицателните странични ефекти на кортикостероидите и цитостатика, сбъднато е желанието на жената да стане майка и е постигнато качество на живот, което те прави пълноценен човек.

„“

by 08/01/2019

Преди повече от 10 години започнах приема на водораслите. Всяка сутрин приемам по 1 капсула и съм заредена с енергия, чувствам се в тонус и работоспособна. Работя под стрес, но въпреки психическата натовареност, с тях се чувствам добре. При първите симптоми на настинка приемам 2 капсули сутрин и в рамките на ден, два, всичко е отминало. Водораслите имат изключителен ефект при зарастване на рани, възстановяване след операции и възпаления. Споделям това твърдение от личен опит и от случаи с мои близки и приятели. Препоръчала съм водораслите многократно и всички, които са ги пробвали, продължават и до днес.

И.С.

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin porttitor nisl nec ex consectetur.

[contact-form-7 404 "Not Found"]