fbpx
Свържете се с нас:

Възстановяване след инсулт

by 09/07/2019

Днес ще ви разкажем една от нашите най- вдъхновяващи истории.

През 2011-та момиче на 29 години получава тежък исхемичен инсулт. Запушени са два големи кръвоносни съда – лява предна и средна мозъчни артерии. Унищожена е нервната тъкан на почти цялата лява половина на мозъка. Изследванията показват, че вероятна причина за случилото се е патологичен отвор в  междупредсърдната  преграда на сърцето/ форамен овале/.  Този отвор нормално съществува през ембрионалното развитие на хората, но след раждането, трябва да се  затвори.  При това момиче той остава отворен и става причина за инсулта. Последва парализа на дясната половина на тялото, нарушения в говора и в познавателните способности на мозъка.  Прогнозата на лекуващите я лекари е крайно песимистична, както по отношение на възстановяването й, така и по отношение на живота й. Причина за това са не само тежките поражения на мозъка, а и риска от нов инсулт, заради обездвижването на тялото от парализата.  Седем месеца по-късно, поради липса на ефект от провежданото лечение, майката на момичето започва  да търси алтернативни решения. Така се стига до прием на Е3 АФА.  Два месеца след това, ехокардиографията показва, че отвора в сърцето й се е затворил от само себе си. Избегната е сърдечната операция, а рискът да се развие нов инсулт е сведен до минимум. Е3 АФА спомагат постепенно да се възстановяват движенията в засегнатата половина на тялото, възстановява се и говорът и другите функции на мозъка. За това развитие на състоянието й роля изиграва и нейната забележителна упоритост и постоянство по отношение на рехабилитацията.  Днес тази млада жена работи, омъжена е и е майка на 3- годишен син. И ако я срещнете по улицата никога не бихте заподозрели през какво е преминала.  А ние от Дива Енерджи сме изключително  щастливи,че сме част от тази история и със знанията и опита си помогнахме тя да се развие по най-добрия начин.

Начините за възстановяване след инсулт са два:

  1. Регенерация на загиналите мозъчни клетки чрез  т. н. зрели стволовите клетки, тоест изграждане на нова мозъчна тъкан на мястото на загиналите неврони. Това е най-пълноценният начин за възстановяване след инсулт, но в медицината все още не се прилага. Причината е, че не съществува медикамент, който да активира стволовите клетки.  Чрез  АФА водораслите това може да се постигне много лесно, просто като се включат към храненето  на пострадалия. В медицинските среди обаче не се знае за това уникално тяхно въздействие и затова не се използва от лекарите. Все още знанията са на ниво наука.  Но ако вие сте запознати с действията на водораслите, можете съвсем спокойно да ги използвате. Това ще донесе само ползи, ако се прави както трябва. Няма значение, че то все още не е навлязло в медицинската практика. Нещата, с които трябва да се съобразите, са описани в книгата „ Дами и Господа, представям ви АФА“.

Как Е3 АФА може да спомогне да се регенерира мозъчната тъкан /  и не само нея, а и всяка високоспециализирана тъкан в организма/? Доказано е в лабораторни условия, че приемът на Е3 АФА води до отделянето на стволови клетки от костния мозък към кръвообръщението. Броят на стволови клетки в кръвта нараства с няколко милиона. Чрез кръвния ток тези стволови клетки се придвижват до мястото на инсулта. За да се осъществи този процес способстват субстанции, които се отделят от мъртвите неврони и привличат стволовите клетки в мястото на поражението. Там за няколко седмици стволовите клетки се превръщат в неврони . Виждала съм този процес да се осъществява за 2 седмици! Има обаче едно много важно условие : приемът на АФА – водораслите трябва да започне веднага, тоест още първите дни след инсулта. Колкото по-рано, по-добре! В противен случай, ако в периферната кръв няма голям брой стволови клетки, на мястото на мъртвите неврони се „настаняват“ клетки на съединителната тъкан и се образува т. н. невроглия.  Тя запълва мястото, но не може да изпълнява функциите на мозъчните клетки. Регенерацията е непълноценна.

  1. Възстановяване след инсулт чрез стимулиране на невропластичността на мозъка. Невропластичност означава, че здравата част на мозъка може да компенсира загубата на мозъчни функции от засегнатата част. За тази цел е необходима много сериозна и достатъчно продължителна рехабилитация, а след това и поддръжка.

Е3 АФА стимулира този процес по ненадминат начин! Именно по този път се възстанови младото момиче, за което ви разказахме.  Тъй като при нея водораслите бяха включени 7 месеца след развитието на инсулта,в  мястото на поразената мозъчна тъкан се беше развила съединителна тъкан.  Това е пречка на мястото да попаднат стволови клетки. Затова нейното възстановяване беше постигнато чрез стимулиране на здравата й мозъчна половина.  По този начин могат да се възстановят онези хора преживели инсулт, които са пропуснали момента да включат Е3 АФА още първите дни след  развитието му. Рехабилитацията + Е3 АФА могат да постигнат чудеса, дори и при случаи, обявени за безнадеждни.  Не трябва да се пропуска и факта, че водораслите са най-добрата профилактика срещу инсулт, спомагайки да се регулира кръвното налягане, обмяната на холестерола и триглицеридите, способствайки изграждането на нови кръвоносни  съдове, предоставяйки на нервните клетки ценни хранителни вещества и т. н.

Възползвайте се от невероятните възможности, които Е3 АФА ви дава!

Д-р Диана Стоянова

 

 Поръчай сега

„“

by 24/02/2019

Преди 8 години млада жена получава отоци по тялото и болки в ставите. При изследванията – кръв, урина, ехография, бъбречна биопсия, антитела, се установява, че се касае за хроничен автоимунен гломерулонефрит. Това е прогресивно заболяване, при което имунната система постепенно унищожава бъбреците и в рамките на няколко години може да се стигне до тяхната загуба. Назначено е лечение с кортикостероид и цитостатик. Тази жена провежда 9 месечен курс на това лечение, но то дава своите сериозни отрицателни странични ефекти – повишено кръвно налягане с главоболие, силни болки в костите, увреждане на черния дроб с повишение на чернодробните ензими, болки в очите, опадване на косата. По тези причини пациентката решава да прекрати лечението и да търси алтернативни решения на проблема. Така проучванията й я водят до водораслите Е3 АФА и здравословното хранене. Една година след поставянето на диагнозата й, тя започва приема на Е3 АФА и редуцира приема на месо и млечни продукти в храненето си.

В края на 2018 година резултатите са следните:

  1. Ехографски бъбреците са с нормални размери и структура;
  2. Лабораторните изследвания на кръвта показват, че стойностите на уреята, креатинина, общия белтък и албумина са в норми;
  3. Отоците, болките в костите и ставите, високото кръвно налягане ги няма;
  4. В урината все още има отклонения, но те не са значителни, доближават се до горната граница на нормите и не се отразяват на качеството й на живот;
  5. А най-хубавото е, че преди 3 години тази млада жена реши да си има дете, забременя и бременността й премина абсолютно спокойно, без никакви отклонения от нормите. По време на бременността й всички показатели, включително и тези на урината бяха в  нормални стойности. Резултатът – прекрасно момиченце! Тук искаме да отбележим, че жени с такова заболяване първо имат противопоказания за бременност, поради приема на медикаменти, които могат да увредят плода,  второ – самото заболяване много често води до усложнения на бременността, които в този случай бяха избегнати.

Единственото, което правеше тази жена през тези близо 8 години беше редовния прием на Е3 АФА и здравословно хранене.

Какво е обяснението за това развитие на нещата:

  1. Е3 АФА пречиства организма от токсини, в това число и бъбреците и така те спират да бъдат дразнител за имунната система и тя спира да ги атакува;
  2. Е3 АФА мощно подпомага имунната система да работи оптимално, което намалява многократно риска от бъбречни инфекции;
  3. Много важно – Е3 АФА активира стволовите клетки, а те единствено могат да възстановят бъбречния паренхим. Доказателство за това са последните ехографски данни, които показват, че нейните бъбреци имат нормална структура , за разлика от ехографията през 2011 година, когато са били установени увреждания на паренхима и намалени размери на бъбреците.

В този случай все още има какво да се желае. Отделянето на белтък и еритроцити в урината периодично се появява, но въпреки това резултатите са удивителни. Бъбреците са запазени, работят много добре, избегнати са отрицателните странични ефекти на кортикостероидите и цитостатика, сбъднато е желанието на жената да стане майка и е постигнато качество на живот, което те прави пълноценен човек.

„“

by 08/01/2019

Преди повече от 10 години започнах приема на водораслите. Всяка сутрин приемам по 1 капсула и съм заредена с енергия, чувствам се в тонус и работоспособна. Работя под стрес, но въпреки психическата натовареност, с тях се чувствам добре. При първите симптоми на настинка приемам 2 капсули сутрин и в рамките на ден, два, всичко е отминало. Водораслите имат изключителен ефект при зарастване на рани, възстановяване след операции и възпаления. Споделям това твърдение от личен опит и от случаи с мои близки и приятели. Препоръчала съм водораслите многократно и всички, които са ги пробвали, продължават и до днес.

И.С.

„“

by 09/12/2018

Преди повече от 5 години ми откриха тумор на дебелото черво. Оперираха ме. Прекарах и няколко курса химиотерапия. От тогава приемам водораслите със съвсем малки прекъсвания. Д-р Стоянова ми обясни, че те ще пречистят организма ми от токсини и ще помогнат на имунната ми система да работи много по-добре, за да се предотврати рецидив на заболяването. Контролните изследвания наскоро потвърдиха, че съм здрава. Освен това имам голяма енергия и издръжливост. Тези водорасли са направо едно чудо за мен!

П. И.

„“

by 09/12/2018

На 65 години съм. Откриха ми киста на панкреаса. Предстоеше наблюдение и при нарастване на кистата – операция, която никак не е лека. Мой приятел ми предложи да пробвам с водораслите. Те бяха помогнали много на цялото му семейство за различни здравословни проблеми.

След два месеца прием на Е3 АФА, на ехограф се установи, че кистата я няма. Реших за всеки случай да проверя този резултат и на Ядрено Магнитен Резонанс след месец. Резултата се потвърди. Панкреасът ми си беше възстановил структурата, но освен това беше изчезнала и една киста на бъбрека ми, която стоеше там от няколко години. В допълнение – чувствам се много енергичен и в добра кондиция. 

В.Б.

„“

by 09/12/2018

Казвам се В. Д. и съм с диагноза лупус кожна форма. Преди да започна да приемам водораслите антителата ANA, AMA бяха положителни, с отклонение от нормата. Дори докторката, която ме наблюдава ми предложи да направят биопсия на бъбреците, защото имаше съмнения за развитие на заболяването в бъбречна форма. Аз отказах и реших да търся други начини за възстановяване. Така съвсем случайно срещнах Диана, която ми разказа за водораслите AFA. Започнах да приемам водораслите през 2017 г. След 6 месечно редовно приемане си направих изследвания на антителата ANA и AGMA. За моя изненада бяха отрицателни. Наблюдавах също, че имунната ми система се справяше доста по-добре когато съм настинала или с вирус. Преминавах много по-леко през тези периоди.

След като се успокоих, че всичко е наред спрях да приемам Е3 АФА и след известно време пак си направих изследвания. Антителата бяха отново положителни, с леки отклонения над нормите. Явно водораслите са един вид защита на организма, чрез която той се справя много по-добре с нещата, които ни вредят и когато се лишиш от тази защита могат да се върнат старите оплаквания.

 Сега пак реших да ги приемам, като този път няма да прекъсвам ☺, защото видях какви са положителните ефекти върху организма ми.

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin porttitor nisl nec ex consectetur.

[contact-form-7 404 "Not Found"]